PRESĂ

Vă mulțumim pentru interesul acordat Studiului PAX!
În acestă pagină găsiți o serie de materiale de promovare care descriu obiectivele Studiului PAX, serviciile oferite, publicul țintă și modul de înscriere. Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări legate de studiu la adresa: studiupax@gmail.com

 

Bună ziua,

În 16 mai se lansează primul studiu clinic din România pentru tratamentul tulburării de Panică printr-un program inovator de psihoterapie online. Studiul este realizat de Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), Asociația de Consiliere și Psihoterapie Online din România (ACPOR) și Clinica PAX.

Pe link-ul de mai jos găsiți comunicatul de presă în care sunt prezentate obiectivele și inovațiile acestui studiu. Un lucru important pe care dorim să îl subliniem este că în cadrul Studiului PAX toate persoanele beneficiază în mod gratuit de servicii psihologice profesionale pentru tratamentul Panicii, oferite prin intermediul internetului.

COMUNICAT DE PRESĂ - Lansare Studiu PAX - publicat la 15 mai 2014

Considerăm că persoanele care se confruntă cu atacuri de panică pot beneficia mult de pe urma acestui studiu clinic, de aceea apelăm la dumneavoastră să comunicați publicului anuntul lansării sale.

Vă reamintim, în România doar 11% din pacienți beneficiază de un tratament corespunzător pentru problemele de sănătate mentală, precum tulburările de anxietate. Tulburarea de panică este una dintre cele mai severe probleme de anxietate, iar în lipsa unui tratament eficient capacitatea de muncă și calitatea vieții persoanelor în cauză sunt puternic deteriorate. Prin Studiul PAX dorim să validăm un program de tratament flexibil, disponibil online tuturor persoanelor care se confruntă cu această problemă, dar nu pot beneficia de pe urma serviciilor tradiționale de sănătate mentală.

Prof. univ. dr. Mircea Miclea, Drd. Amalia Ciuca

Universitatea Babeș-Bolyai
Centrul PAX


MATERIALE DE PROMOVARE

PLIANT GENERAL - STUDIU PAX
(click pe imagine pentru descărcare - fișier PDF)

Pliant Studiu PAX Pliant Studiu PAX

 

AFIȘE DE PROMOVARE
(click pe imagine pentru a deschide materialul la dimensiuni mari)

Afis Studiu PAX  tratament atacuri de panica

 

Afis Studiu PAX  tratament atacuri de panica

 

Afis Studiu PAX  tratament atacuri de panica

 

Afis Studiu PAX tratament atacuri de panica

 

Afis Studiu PAX tratament atacuri de panica

 

Afis Studiu PAX tratament atacuri de panica

 

Afis Studiu PAX tratament atacuri de panica