REZULTATE ANTERIOARE

 
În perioada mai-iulie 2012 platforma PAX a fost utilizată în scop experimental de peste 1100 psihologi, 700 pacienți și 50 medici de familie. Feedback-urile primite de la acești utilizatori au fost foarte pozitive. Dați CLICK AICI pentru a accesa o scurtă prezentare a rezultatelor acestei sesiuni de testare.
 
În continuare puteți citi câteva dintre feedback-urile utilizatorilor noștri:
 
  Pacient:

"Faptul că platforma terapeutică poate fi accesată la orice oră din zi sau noapte şi că se poate avea o legătură apropiată (chiar dacă la distanţă) cu terapeutul mi s-a părut extraordinar. De asemenea, faptul că îţi poţi evalua permanent nivelul de anxietate şi poţi apela la terapeut imediat [...]"
 
  Psiholog:

"Mi s-a părut extrem de eficient modul în care platforma structurează terapia. [...]"
 
  Pacient:

"Mi-a plăcut foarte mult felul în care a fost construită, în sensul că totul a fost clar și am putut lucra foarte ușor. Fiecare dintre pașii tratamentului au fost foarte bine construiți [...]"
 
  Psiholog:

"Platforma reprezintă o extraordinară resursă. Ai acces la o multitudine de materiale organizate, structurate, elaborate pe care le poţi utiliza în activitatea practică. [...]"
 
  Pacient:

"Un mod cotidian de exprimare ce te ajută să înțelegi mai ușor informația și să o reții mai ușor. Informațiile importante sunt scoase bine în evidență iar graficele sunt bine exemplificate. Clipurile video sunt exemplificări din viața reală și poți să te regăsești ușor în ele [...]"
 
  Psiholog:

"Am fost impresionată de calitatea informațiilor aflate pe această platformă și de ușurința cu care poate fi folosită de către oricine în special de către clienți. Este un program care vine în spijinul terapeutului ajutându-l să economisească timp și energie [...]"
 
  Medic de familie:

"Deosebit de importantă având în vedere incidența sindroamelor anxios depresive în rândul populației tinere, care de obicei refuză să urmeze regulat ședințe de psihoterapie sau tratament psihiatric [...]"