Termeni şi condiţii de utilizare

Conținuturile acestui site au scop de informare generală cu privire la serviciile pe care Centrul PAX le poate oferi clienților. Dat fiind că nevoile și caracteristicile fiecărui client sunt diferite, Centrul PAX nu poate face nicio garanție a priori că serviciile sale vor fi potrivite pentru oricine. Vizitatorii sunt încurajați să ne contacteze personal pentru a putea evalua măsura în care serviciile noastre le pot fi de folos.

Informațiile oferite pe acest site cu privire la problemele de anxietate și tratamentul lor au fost redactate pe baza consultării literaturii de specialitate și a experienței practice a specialiștilor Centrului PAX. Vizitatorii trebuie să țină cont de faptul că, deși ne dăm toată silința să publicăm doar informații validate științific, este posibil să apară anumite erori în conținutul paginilor. De asemenea, dat fiind că literatura de specialitate nu este mereu fără echivoc, este posibil ca anumite informații de pe acest site să contrazică informațiile din alte surse. De aceea, recomandăm puternic tuturor vizitatorilor să consulte și alte site-uri de specialitate înainte de a lua o decizie de tratament, iar dacă au observat pe site erori de conținut să ne contacteze pentru a le putea corecta în cel mai scurt timp.

Centrul PAX poate să îmbunătățească sau să modifice conținuturile site-ului fără să anunțe acest lucru în prealabil.

Site-ul nu colectează informații personale de la utilizatori, decât atunci când în mod voluntar utilizatorii se angajează în completarea chestionarelor noastre. În acest caz, înainte de completarea chestionarelor, utilizatorii sunt informați în mod explicit de condițiile completării lor, respectiv ce date colectăm și în ce scop. Completarea chestionarelor se face strict în mod voluntar, iar utilizatorul este singurul responsabil de informațiile pe care ni le furnizează.